فیلمسازی

دانلود کتاب راهنمای جامع فیلمسازی اثر استیون آشر، ادوارد پینکاس

آنچه این کتاب را از بقیه کتاب هایی که مطالعه کرده ام مستثنی می کند جامع بودن و زبان روان آن در شرح و توضیح اصطلاحات فنی ای است که دانستن آنها برای هر فیلمسازی حیاتی است.

آنچه در این مطلب خواهید خواند:

راهنمای جامع فیلمسازی - استیون آشر

مشخصات کتاب راهنمای جامع فیلمسازی

  • عنوان: راهنمای جامع فیلمسازی
  • نویسندگان: استیون آشر، ادوارد پینکاس
  • مترجم: احمد اشرف آبادی
  • موضوع: سینما، آموزشی
  • ناشر: مؤسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران
  • چاپ: ایران مصور
  • تعداد صفحات: 328
  • سال چاپ: 1389
  • حجم فایل: 6.5 مگابایت

دانلود کتاب راهنمای جامع فیلمسازی

درباره کتاب راهنمای جامع فیلمسازی

کتاب راهنمای جامع فیلمسازی اثر استیون آشر کتاب بسیار خوبی برای آنهایی است که در ابتدای راه ورود به دنیای فیلمسازی هستند. این کتاب در 15 فصل به شرح جامعی از موضوعات مقدماتی پیرامون فیلم، ویدئو و فیلمسازی می پردازد. زبان کتاب بسیار ساده، روان و گویاست و موضوعات مختلف را به خوبی شرح و بسط می دهد تا اطلاعات اولیه را به مخاطب خود منتقل کند. از جمله موضوعاتی که کتاب به شرح آنها پرداخته می توان به روش کار دوربین های نگاتیو و ویدئو، اصطلاحات فنی راجع به فیلمسازی، شناخت سیستم های مختلف فیلم و ویدئو، انواع دوربین و ساز و کار آنها، لنزها، اصطلاحات فیلمبرداری و تصویربرداری، سیستم های نورپردازی، آشنایی با سیستم های صدابرداری، آشنایی با سیستم های تدوین و میکس صدا، امور مربوط به لابراتوارها، مراحل ساخت و تولید فیلم، ویژگی ها و تفاوت های مهم فیلم و ویدئو، سیستم های انکودر و فشرده سازی و … اشاره کرد.

آنچه این کتاب را از بقیه کتاب هایی که مطالعه کرده ام مستثنی می کند جامع بودن و زبان روان آن در شرح و توضیح اصطلاحات فنی ای است که دانستن آنها برای هر فیلمسازی حیاتی است. کتاب همچنین موضوعات مختلف را برای هر دو سیستم فیلم (نگاتیو) و ویدئوی دیجیتال به خوبی و به صورت جدا شرح می دهد. البته این کتاب شما را متخصص فیلمسازی نمی سازد و اطلاعات آن مقدماتی و کلی است اما دانستن این مباحث برای افرادی که می خواهند به دنیای فیلمسازی ورود پیدا کنند لازم و ضروری است و جامعیت و گستردگی موضوعات این کتاب می تواند راهنمای خوبی برای آنها باشد.

بعد از خواندن این کتاب می توانید هر کدام از زمینه های مورد علاقه مثل فیلمبرداری، تصویربرداری، صدابرداری، نورپردازی، تدوین و یا کارگردانی را انتخاب کرده و به صورت تخصصی تر به آنها ورود کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *